Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - STAG 4 - Fiat Sediči

7.8.2011 11:59:29
Jméno: Ladislav Předmět: STAG 4 - Fiat Sediči
Dobrý den. Mám od Vašeho smluvního partnera nově (1 500km) namontováno zařízení STAG 4 do vozidla Fiat Sediči 1,6, 4X4, typ motoru M16A . Na signalizaci stavu naplnění nádrže nesvítí červená kontrolka rezervy. Údajně je funkční nastavení všech diod tohoto zařízení problematické a zbytečné? Dále mám dotaz na spotřebu. Stálé trasy které já jezdím (většinou meziměsto) se spotřebou 7,3 l benzin, je v LPG mezi 9-10 l. Není to na sekvenční vstřikování trochu moc, jde doladit např.bohatost směsi? Jsou k tomu vybaveni i Vaši smluvní partneři? Až na tu spotřebu s funkčností zatím spokojenost. Použité komponenty: reduktor TOMASETTO ALASKA, nádrž GZWM D650/50L, vstřiky VATEK. Jaký je rozdíl mezi STAG 4 a STAG 4 plus? Děkuji za odpověď.
7.8.2011 13:34:32
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: STAG 4 - Fiat Sediči

Dobrý den pane Ladislave. Nedomívám se, že funkční nastavení diod pro měření hladiny bylo problematické.Prostě se musí v programu zvolit správné čidlo naklibrovat napětí jednotlivých diod. Ukazatel stavu hladiny se skutečně musí brát jako informativní. Vyšší spotřeba může mít několik příčin. Od starých svíček, kabelů a cívek počínaje, až po nesprávnou volbu velikosti trysek a programování. Bez diagnostiky nemohu více poradit.Rozdíl mezi STAG 4 a STAG 4 Plus najdete ZDE. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací