23.8.2011 14:20:37
Jméno:
Dalibor Předmět:
vysoka spotrebaDekuji za osvetleni problematiky. Zkusim zmerit spotrebu tak jak mi bylo doporuceno. Pravda je, ze jsem nemeril realnou spotrebu benzinu pred prestavbou, ale spolehal se pouze na ukazatel spotreby na palubce, takze spotreba mohla byt v realu jina nez uvadenych 7.6l/100km. Spotrebu LPG jsem meril tak, ze jsem natankoval do prazdne LPG nadrze doplna a jezdil tak dlouho az mi plyn dosel a preplo mi to na benzin. Pak jsem jednoduse spocital podle najetych km a nabranych litru LPG kolik mi to bere na 100km. V mem prvnim prispevku jsem se jen ptal na moznosti snizeni spotreby, v zadnem pripade si nechci stezovat na kvalitne odvedenou praci samotne prestavby. Auto jezdi vyborne, neni poznat vykonovy rozdil mezi jizdou na benzin a LPG.
23.8.2011 15:00:55
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: vysoka spotrebaNemáte zač. Ještě mám podezření na možná nesprávné nastavení plováku multiventilu v nádrži. (např. ohnutí). Možná vypíná přívod plynu dříve, nebo je pootočený potenciometr snímání hladiny. Ale bez vypuštění plynu a kontroly multiventilu nedokážu udělat přesnou diagnostiku.
S pozdravem Ing.Pataky - technik