Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Nepřepnutí na LPG

3.9.2011 10:23:51
Jméno: Michal Předmět: Nepřepnutí na LPG
Dobrý den, mám od vás namontován systém Stag 4 v Toyotě Yaris. Vše v pořádku, najeto mám zatím cca 8 tisíc km. Včera ráno se mi však stalo, že když jsem vyjel, tak se mi auto vůbec nepřeplo na plyn, ukazatel stavu paliva byl zhasnutý a nereagoval ani na manuální přepnutí. Všiml jsem si toho po cca 2 km jízdy, tak jsem zastavil, vypl motor, znovu nastartoval a pak již vše bylo ok, přepnutí na plyn proběhlo prakticky okamžitě. Setkali jste se už s obdobným "problémem"? Co by jej mohlo způsobit? Podotýkám, že si mi toto stalo poprvé. Předem díky za odpověď a jsem s pozdravem.
5.9.2011 7:12:25
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Nepřepnutí na LPG
Dobrý den pane Michale. Vámi popisovaný, patrně ojedinělý projev závady nejsem schopen identifikovat. Pokud by se závada opakovala provedeme kontrolu napjení (studený spoj, uvolněné uzemění apod.) , řídící jednotky a přepínače. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací